i

MELBAN
TARINA

Melba syntyi intohimoisesta halusta luoda keittiöitä, jotka olivat edullisia, kauniita ja käytännöllisiä.

Perustajamme halusivat tarjota asiakkaillemme jotain erilaista, jotain joka erottuisi edukseen. Tästä innostuksesta syntyi idea luoda oma tehdas, joka voisi tuottaa keittiöitä omilla ainutlaatuisilla suunnittelumalleilla.

Melban tiimissä on lahjakkaita suunnittelijoita, jotka ovat omistautuneet keittiösuunnittelulle ja haluavat jatkuvasti haastaa itseään uusilla ideoilla ja käytännön ongelmien ratkaisuilla.

Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meidän palvelulla voit ratkaista kaikki kalustamisen haasteesi.

Vaikka suunnitelmasi sisältää erikoismittoja, saat meiltä järkevän suunnitelman, ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

Mielestämme kalusteiden pitää kestää aikaa ja elämistä.

SIKSI
MELBA.

Melba-kalusteet valmistuvat Siikajoen tehtaalla, jossa meillä on automaattinen linja, joka mahdollistaa mittamuuttuvuuden asiakkaiden eduksi.

Kaikki tavara samalla kertaa, pitävällä aikataululla.

KESTÄVIÄ
RATKAISUJA
JÄLKIPOLVILLE

Keittiösuunnittelumme toteutetaan siten, että huomioimme mahdollisimman tarkasti toteutuksen ympäristövaikutukset. Pyrimme aina säästämään luonnonvaroja tulevaisuuteen.

Minimoimme jätteen määrän tehtaallamme sekä kierrätämme kaiken mahdollisen ylimääräisen materiaalin hyödyntämällä sitä tehtaan lämmityksessä.

Suosimme laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia materiaaleja, joilla on vähäinen ympäristövaikutus. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta valita mieleisesi keittiön, tietäen että valintasi on ympäristöystävällinen.

Kaikki käyttämämme levyt sisältävät 90 prosenttia saha- ja vaneriteollisuuden sivutuotteita. Levy on siis hiilivarasto, sillä puun sisältämä hiili säilyy levyssä niin kauan kun levy on käytössä ja ennen kun se hävitetään esimerkiksi energiaksi hyödyntämällä. Levy sitoo puun hiilen paljon pidempään kuin muut puutuotteet kuten kartonki ja paperi.

Materiaalien valinnalla voidaan vaikuttaa laatuun. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä. M1-luokitus asettaa raja-arvot materiaalien ja kalusteiden orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (TVOC) päästöille.
Valitsemalla Melba-keittiön, voit olla varma vastuullisesta valinnasta.

SUOMALAISTA
MUOTOILUA
MITTATILAUSTYÖNÄ

Melba on suomalainen keittiövalmistaja, joka panostaa vahvasti kotimaiseen muotoiluun ja mittatilausmallistoon. Haluamme tarjota laadukkaan, toiminnallisen ja tyylikkään ulkonäön keittiöllesi.

Melban suomalainen muotoilu on modernia ja ajatonta. Se yhdistää kauniisti skandinaavisen minimalismin ja suomalaisen käytännöllisyyden.
Jokainen keittiö on ainutlaatuinen ja suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mittatilausmallisto antaa asiakkaanamme mahdollisuuden suunnitella täysin yksilöllisen keittiön, joka sopii täydellisesti kotiinne. Mittatilausmallistossa on laaja valikoima erilaisia materiaaleja, värejä ja toiminnallisuuksia. Melban suunnittelijat auttavat asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Melban mittatilausmallisto ja suomalainen palveluasenne ovat tärkeä osa yrityksen brändiä ja kilpailuetua. Näistä ominaisuuksista erotat Melban
kilpailijoista. Pidämme mitä lupaamme.

Ota yhteyttä!