i

MELBAN
TARINA

Melba syntyi intohimoisesta halusta luoda kalusteita, jotka olivat edullisia, kauniita ja käytännöllisiä.

Perustajamme halusivat tarjota asiakkaillemme jotain erilaista, jotain joka erottuisi edukseen. Tästä innostuksesta syntyi idea luoda oma tehdas, joka voisi tuottaa kodin kalusteita omilla ainutlaatuisilla suunnittelumalleilla.

Melban tiimissä on lahjakkaita suunnittelijoita, jotka ovat omistautuneet suunnittelulle ja haluavat jatkuvasti haastaa itseään uusilla ideoilla ja käytännön ongelmien ratkaisuilla.

Vaikka suunnitelmasi sisältää erikoismittoja, saat meiltä järkevän suunnitelman, ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

Mielestämme kalusteiden pitää kestää aikaa ja elämistä.

SIKSI
MELBA.

Melba-kalusteet valmistuvat Siikajoen tehtaalla, jossa meillä on automaattinen linja, joka mahdollistaa mittamuuttuvuuden asiakkaiden eduksi.

KESTÄVIÄ
RATKAISUJA
JÄLKIPOLVILLE

Suunnittelumme toteutetaan siten, että huomioimme mahdollisimman tarkasti toteutuksen ympäristövaikutukset. Pyrimme aina säästämään luonnonvaroja tulevaisuuteen.

Minimoimme jätteen määrän tehtaallamme sekä kierrätämme kaiken mahdollisen ylimääräisen materiaalin hyödyntämällä sitä tehtaan lämmityksessä.

Suosimme laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia materiaaleja, joilla on vähäinen ympäristövaikutus. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta valita mieleisesi tuotteen, tietäen että valintasi on ympäristöystävällinen.

Kaikki käyttämämme levyt sisältävät 90 prosenttia saha- ja vaneriteollisuuden sivutuotteita. Levy on siis hiilivarasto, sillä puun sisältämä hiili säilyy levyssä niin kauan kun levy on käytössä ja ennen kun se hävitetään esimerkiksi energiaksi hyödyntämällä. Levy sitoo puun hiilen paljon pidempään kuin muut puutuotteet kuten kartonki ja paperi.

Materiaalien valinnalla voidaan vaikuttaa laatuun. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä. M1-luokitus asettaa raja-arvot materiaalien ja kalusteiden orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (TVOC) päästöille.
Valitsemalla Melba-kalusteen, voit olla varma vastuullisesta valinnasta.

SUOMALAISTA
MUOTOILUA
OMILLA MITOILLA

Melba on suomalainen valmistaja, joka panostaa vahvasti kotimaiseen muotoiluun ja omaan mallistoon. Haluamme tarjota laadukkaan, toiminnallisen ja tyylikkään kalusteen sinun omilla mitoilla valmistettuna.

Melban suomalainen muotoilu on modernia ja ajatonta. Se yhdistää kauniisti skandinaavisen minimalismin ja suomalaisen käytännöllisyyden.
Jokainen kaluste on aina ainutlaatuinen, asiakkaan omilla mitoilla valmistettuna.

Mallistossa on laaja valikoima erilaisia materiaaleja, värejä ja toiminnallisuuksia. Melban tuotteet myydään Masku myymälöissä. Ota yhteys lähimpään Masku myymälään.

Ota yhteyttä!